Triathlon

Har ni sett powerades reklam?
Dom söker någon som med hjälp av personlig tränare ska genomföra ett triathlon i augusti. Och har sett den där reklamen nåra gånger och nu kom jag på att de skulle fan va skit kul! fatta vad vältränad man skulle kunna bli! och vilken jävla utmaning sen!  Jag ska verkligen söka!
Men skulle bli så jävkla sur om jag inte blev utvald satt jag tvekar lite... De här skulle ju vara perfekta grejen för mig att komma igång igen!

Åh vart helt uppspelt av tanken nu så jag inte kan sova..

men måste försöka ska ju ändå upp kvart i 5 i morgon! jippi!

godnatt

Jag vill flytta!!

Åh gud vad jag vill flytta! NU!  mer och mer för varje dag!

Kan det inte komma ut en lägenhet snart som passar då! fan att det ska vara så svårt! 
Det känns så trångt här så jag blir knäpp! Vi måste ha en dubbelsäng nu!

Ångest!








Skulle behöva äka till vås idag kom jag på  nu.. bra! kommer ju inte hinna annars i morgon börjar man ju jobba..:/ skit!

nån som vill med på en snabb visit till vås idag???


Hungrig

Hallå!

Sov till 11 idag ganska bra gjort iaf.. ska ut och jobba natt i natt så det blir väl en tupplur lite senare.

Har inte riktigt gått upp än. Är skit hungrig så bäst att inte röra sig förns man måste. ska hämta upp viktor klockan 2 när han slutar och då ska vi äta lite mat nånstans. Funderar på Kina resturangen, dom verkar ha renovera där. Jag fattar inte det står att den heter "Kina restaurang Ming Thai" är det en kina restaurang eller thai?! vi får kanske veta idag.

BIO på fredag! Ska bli väldigt intressant att se män som hatar kvinnor på film! Man har ju sina egna bilder i huvet licksom:P

Vi såg The day the earth stod still igår, Jag visste inte att det skulle handla om ailiens å grejer.. aja.. den var väl okej men jag har sett bättre måste jag ju säga.

Nä nu lär jag nog skynda mig lite så jag hinnerhämta min älskling i tid..

Bye bye

Lördags kväll

Dåligt uppdaterat här... vilken suprise!:P

Vart ledig hela veckan men har knappt känt av det.. fullt upp!

Hade tänkt mig att kika på melodifestivalen, men Viktor vägrar. Nån som vill titta med mig!?

Har ju tappat bort min telefon duktig som man är!! yey!  fattar inte hur det gick till.. var i måndags när jag skulle skjutsa viktor till jobbet på kvällen. och när jag kom hem så fanns den ingenstans. har letat överallt. :( så om jag ska köpa en ny nu så kostar det mg 1500.. :( pengar som jag inte hade tänkt att lägga ut på en mobil just nu...

Har mitt gamla nummer tils nästa vecka nångång då får jag tillbaka mitt vanliga.


RSS 2.0