Fattiglapp...

Just nu önskade jag att jag var rik. :(
*Väntar på svar från banken. Tänk om man inte ens behövde låna pengar till att köpa en lägenhet.
*Min telefon är borta sen några månader.. om jag ska köpa en ny måste jag lägga ut 1500 själv känns inte som att jag har råd med det..:/ Inte finns det någon som passa heller. ( i den pris klassen iaf.)
*Jag har vart sjuk (förkyld) i snart 2 veckor. i måndags så började jag få ont i nacken oxå, YES! nackspärr tydligen. Det sitter fortfarande i. Skit ont gör det kan inte vrida huvet åt höger och inte stå upp och göra nått för länge då kan jag inte böja huvet upp eller ner. Och inte fan har jag råd att gå till nån jävla kiropraktor heller.. Får gå till apoteket och köpa nån bedövningssalva. :/ orka.. känner mig inte så pigg.
*Satt och kollade på en film på datorn igår så slocknade den bara men ljudet fortsatte men sen började det hacka sen og det med. stänger av den och försöker starta om den.. nej då helt död! satans grejer! tydligen är det nått glapp i laddningen. Så den laddar inte datorn skit kul. Viktor säger att det bara är att köpa en ny. jag blir knäpp.
*Sen är det flytt skulle behöva ett nytt kök och nytt golv och inredning på toan tapeter och målafärg.. vart ska pengarna komma ifrån? Och här jobbar man skift heltid och får ändå bara ut 7500 i månaden som bidrar med skulder dessutom.

Jag vill inte vara så här fattig längre...



RSS 2.0